Get-Fit Guy Ben Greenfield arról, hogyan kell megégetni a legtöbb zsírt

Get-Fit Guy Ben Greenfield arról, hogyan kell megégetni a legtöbb zsírt

Get-Fit Guy Ben Greenfield arról, hogyan kell megégetni a legtöbb zsírt

Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Mi a legjobb edzés a zsírégetéshez? Tudja meg, hogy mi a zsírégető edzés alapvető elemei, és nézze meg a videó bemutatását, amelyben akcióban demonstrálják őket. Hogyan lehet elégetni a legfinomabb

videót a Get-Fit Guy Ben Greenfieldről, hogyan kell megégetni a legtöbb zsírt. Mivel minden test különbözik, nincs tökéletes, egységes, mindenki számára megfelelő testmozgási rutin, amely maximális zsírégetést eredményez. De minden sikeres zsírégető programnak öt jellemzője van:

1. Kényelmes. Ez azt jelenti, hogy bárhol megteheti, anélkül, hogy kénytelen lenne két órát eltölteni egy tornateremben, vagy speciális felszereléshez vagy drága eszközökhöz. Csak a testedre van szükséged, és talán egy rugalmas sáv!

2. Teljes test. A test minden izomát a maximális anyagcsere -növelés érdekében kell megcélozni, tehát egyesítse a felső és az alsó testet.

3. Pulzusszám -stimuláló. A maximális kardiovaszkuláris stimuláció érdekében az edzésnek megkövetelnie kell, hogy a testmozgásról minimális pihenéssel mozogjon a testmozgásra.

4. Nincs nehéz súly. A zsírégetés maximalizálása érdekében képesnek kell lennie arra, hogy több mint 8 ismétlést végezzen egy gyakorlatból.

5. Következetes. Képesnek kell lennie arra, hogy hetente 2-4-szer végezze el az edzést anélkül, hogy a túlzott fájdalom miatt több napig pihennie kellene.

Gyakorlati kép a Shutterstock jóvoltából

Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját egészségügyi szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett egészségügyi szakembert minden egyes kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ben Greenfield

Ben Greenfield Bachelor és Master diplomáit kapott az Idaho Egyetemen a sporttudomány és a testmozgás élettanában; Személyi edzés, valamint a Nemzeti Erő- és Kondicionáló Szövetség (NSCA) személyi edzése és kondicionálási tanúsításai; Sport táplálkozási tanúsítás a Nemzetközi Sport Nutrition Society (ISSN), a Serotta Nemzetközi Biciklizési Tanúsítványtól. Több mint 11 éves tapasztalattal rendelkezik az edzői szakember, a kollégiumi és a szabadidős sportolók számára az összes sportból, és mivel az ügyfelek százai segítettek a fogyás és a fitnesz sikerének elérésében. Mikor komoly a hátfájás? Aggódjon a hátfájás miatt? Az alsó hátfájás az ötödik leggyakoribb ok, amely az embereket az orvos irodájába vezeti. Ismerje meg a tippeket az orvos látogatására való felkészüléshez. Ismerje meg a derékfájás néhány gyakori okát, a jelek, tünetek és kezelések mellett. Játsszon szünet Hallgassa meg, mikor kell aggódni az alsó hátfájás miatt. Ha szeretné meghallgatni az audio-t, kérjük, használja a Google Chrome-t vagy a Firefoxot. A tanulmányok azt mutatják, hogy az alsó fájdalom legfeljebb 90% -a feloldódik hetek alatt.

Szerencsére az akut derékfájás gyakori és általában önmegoldó. szem előtt kell tartania a Lori értékelése során:

trauma: Ha trauma volt a fájdalmat, akkor meg kell győződnem arról, hogy nincsenek törések vagy sérülések. bármelyik eredetű, különösen fontos tudni, tehát a csökkentett vizelési képesség. >

Motorhiány: A gyengeség bármelyik láb mozgásával. A rosszindulatú daganatok egy szempont (bár nagyon ritka oka az alsó hátfájásnak, és a rákos kórtörténetében gyakoribb) ..

A rák története: ha mellrákod volt, Melanoma, prosztata, tüdő, vese, pajzsmirigy és bármilyen rák, elengedhetetlen, hogy azonnal megbeszélje az alsó hátfájást orvosával. Ezek a piros zászlók aggasztóbbak, és valóban indokoltak egy sürgős és/vagy esetleg kialakuló értékelést.

És természetesen minden tartós fájdalom krónikussá válik, vagy az idő folyamán súlyosabbá válik, és orvoslátogatást is indokol. Mindig jobb, ha kijelentkeznek. Figyelem. A következő epizódban áttekintem a derékfájás okait, elmagyarázom, hogyan játszhat az isiátus szerepet, megvitathatja a képalkotó szempontokat, és végül a Grand Grand Finale -t. Csak információs célokra. Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig kérjen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

Kép a Shutterstock jóvoltából. Ez a tartalom nem helyettesíti az orvosi tanácsokat, és nem helyettesíti a saját személyes egészségügyi szolgáltatója általi orvosi megítélést vagy érvelést. Kérjük, mindig kérjen engedéllyel rendelkező orvosot az Ön területén az összes egészséggel kapcsolatos kérdéssel és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

sanaz majd, md

dr. Sanaz MID egy testület által tanúsított családi orvos, aki a Philadelphiai Drexel Egyetemi Orvostudományi Főiskolán végzett. Különleges érdekei a nők egészség- és betegképzési oktatásában.

Soha nem volt jobb idő, hogy introvertáljon. De néha az introvertációk hiányoznak a jelölésről, túl messzire tolja az introverziót, és végül elszigetelten érzi magát. Ezen a héten a szerző és az önmagában leírt, professzionális introvert Sophia Dembling beszél arról, hogy miként sikerül az introverzió, és hogyan lehet ezt helyesen elérni. Figyelj, hogyan csináljuk az introverziót, hogy rosszul járunk Sophia -val, akkor jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. Kényelmesen érezzük magunkat, hogy kifejezzük az újratöltési igényünket. Tiszteletben tartjuk a saját preferenciánkat a kevesebb, de mélyebb kapcsolat iránt. De néha az introverták hiányoznak a jelölésről. Megtanuljuk azt a nehéz utat, hogy ha többször elutasítjuk a meghívókat, az emberek abbahagyják a kérdést. Inkább elszigetelten találjuk magunkat, nem pedig a boldog magányban. Ezért ezen a héten a szerző és az önmagában leírt profi introvertált Sophia Dembling segít nekünk a kurzus helyrehozása. Sophia az Introvert Way: Csendes élet élése egy zajos világban és a szerelmes introverták: A csendes út a boldogan való örökké, és írja a Kiváló Intovertek sarokblogját a pszichológia számára. Sophia szintén az Egyesült Államokban 100 hely szerzője, minden nőnek el kell mennie, és a Yankee Chick túlélési útmutatója Texasba. Megtalálhatja őt a Sophia Dembling-ben-a Facebookon való szakmai introvert, vagy követheti őt a Twitter @Sophiadembling-en.

Nemrégiben leültem Sophia -val, hogy megvitassák az introverták leggyakoribb módjait, és hogyan lehet az introverzió működni az Ön számára. Hallgassa meg a megbeszélésünket, megtanulja:

Hogyan véletlenül hozzunk létre egy „introverzió héját” és hogyan lehet kitörni. Miért az „én vagyok introvertál; Ezért hagyj békén ”problematikus. A vonal a magány és a magány között. Miért az introverzió inkább seesaf, mint egyensúlyi állapot? A két leggyakoribb hiba, amelyet az introverták a munkahelyen követnek el. Hogyan lehet nagyszerű csapatjátékos, mint introvert? Miért különbözik az „introverták”, mint az „introvertált”. Szerezzen még hozzáértőbb tippeket, hogy boldogabb és egészségesebb legyen azáltal, hogy feliratkozik a podcastra az iTunes -on vagy a Stitcher -en, vagy minden egyes epizódot egyenesen a beérkező levelek mappájába szállítson, amikor feliratkozik a hírlevélre. Kövesse a Facebookon és a Twitteren.

Hallgassa meg a teljes interjút Sophia -val és Ellen -rel a cikk audio lejátszójával, vagy a Stitcher, a Spotify vagy az Apple Podcast -on.

Az összes tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját mentálhigiénés szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett mentálhigiénés szakembert minden egyes kérdés és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ellen Hendriksen, PhD

dr. Ellen Hendriksen volt a hozzáértő pszichológus podcastja 2014 és 2019 között. Klinikai pszichológus a Bostoni Egyetem szorongás- és kapcsolódó rendellenességeinek (CARD) központjában. Ph.D. az UCLA -n, és befejezte képzését a Harvard Medical School -ban. Tudományos alapú, nulla ítéletének megközelítése rendszeresen szerepel a pszichológia, a Scientific American, a Huffington Post és sok más média. A debütáló könyve, a How To Your Youry: Csendedje meg a belső kritikádat és a társadalmi szorongás feletti emelkedést, 2018 márciusában jelent meg. ? A Nutrition Diva jobb vaj. Tudna ajánlani egy egészséges vajpótlót sok telített zsír nélkül, kissé alacsony kalóriatartalmú és káros olajok vagy összetevők nélkül? Azt hiszem, kérlek a lehetetlen.

a. Három követelményed közül kettőt határozottan kielégítek. Amint azt a Dr. Oz show -n való közelmúltbeli megjelenésem során leírtam, egészséges és ízletes vajat készíthet, ha 1 vajat keverünk ½ csésze egészséges olajjal, például olajbogyóval, repce, len vagy kenderolajjal. < /p>

Nagyszerű vaj ízét kapja, csak a telített zsírok felével-kiegészítő előnyökkel (például szív egészséges omega-3 zsírokkal) az olajból. De attól tartok, hogy a „jobb vajam” ugyanolyan magas kalóriatartalmú, mint a szokásos vaj vagy olaj… mintegy 120 kalória evőkanálonként. Aztán ismét, mivel sima és elterjedt a hűtőszekrényből, olyan vékonyra terjesztheti, amennyit csak akar! Az egyik teáskanálnak (40 kalória) elegendőnek kell lennie egy darab pirítóshoz. /N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Keresse meg az extra szűz olívaolajat kukoricaolajra? Nem olyan gyorsan-mondja a Nutrition Diva. Meg tudná kommentálni a legutóbbi tanulmányt, amely kimutatta, hogy a kukoricaolaj jobban csökkentette a koleszterinszintet, mint az olívaolaj? Az olívaolaj nem minden, amire feltörtek?

a. Az Amerikai Táplálkozási Társaság nemrégiben tartott ülésén a kutatók egy tanulmány eredményeit mutatták be, amelyben összehasonlították a kukoricaolaj és az olívaolaj LDL (vagy rossz) koleszterinszintjére gyakorolt hatásait. A kukoricaolajban gazdag étrend 3 hete után az alanyok 11% -kal csökkentek LDL koleszterinszintjükben. Három hét az olívaolajban gazdag étrendben 3,5%-kal csökkentette a koleszterinszintet.

Ezt a tanulmányt (amelyet eddig nem tették közzé) olyan társaságok finanszírozták, amelyek kukoricaolajat árusítanak és egy olyan társaság végezte, amely táplálkozási kutatást végez. Ez nem azt jelenti, hogy az eredmények érvénytelenek – de ezt meg kell jegyezni.

Lásd még: Bízhatunk -e az ipar által finanszírozott kutatásokban?

Ez az eredmény nem meglepő. A kukoricaolaj természetesen gazdag fitoszterolokban, vegyületekben, amelyek blokkolják a koleszterin felszívódását. (Lásd még: Mik a fitoszterolok?) Az olívaolaj nem olyan magas a fitoszterolokban. Egy dolog, hogy a kukoricaolaj nagyon magas a többszörösen telítetlen zsírokban, egy olyan zsírban, amely káros vegyületeket képez, ha melegítik. Az olívaolaj viszont gazdag egységes zsírokban, amelyek stabilabbak és kevésbé valószínű, hogy ezeket a vegyületeket képezik. (Lásd még: Mely olajok a legjobbak a főzéshez?)

Másodszor, a koleszterinszintre gyakorolt szerény hatása mellett az olívaolaj polifenolokat és más antioxidánsokat tartalmaz, amelyek más módon védik a szívet.

És végül, sok más finom módszer van a fitoszterolok étrendjébe. A diófélék, a magok, a hüvelyesek és az avokádó mind jó forrás. (Lásd még: Egyél többet ezekből az ételekből a koleszterinszint csökkentése érdekében)

Tehát, bár úgy gondolom, hogy a tanulmány eredményei érvényesek lehetnek, nem hiszem, hogy szükségszerűen alátámasztják azt a következtetést, hogy a kukoricaolaj a Jobb választás, mint az olívaolaj. Az olívaolaj, valamint a fitoszterolban gazdag ételekkel rendelkező étrend számomra a legjobb (és legfinomabb) útnak tűnik! H2> Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási, szerző és az iTunes egyik legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjának alkotója. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Tanulja meg az igazságot a fitneszcipőkről, és hogy valóban hangolják -e az izmokat, több kalóriát égetnek el, vagy kiküszöbölik -e a sérüléseket. Írta: Ben Greenfield Get-Fit Guy 2010. augusztus 16. 4 perces ReadEpisode #16 Play Pause Figyelj-e a fitnesz cipő? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audiót, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot.

Képzelje el a tökéletes lábakat. Szoros, görbe, a szépség szimmetrikus dolgai-fantasztikusan látszanak szűk farmerben vagy rövidnadrágban, de képesek is ugrálni, ugrálni, és kegyelemmel és könnyedén lépni. Képzelje el most egy funky kinézetű lábbelit, az alján kínos dudorral. Ezt a lábbelit fitnesz cipőnek hívják, és megígéri, hogy megadja neked ezeket a lábakat. Amellett, hogy a viselőnek a görög istenek és istennők borjait és fenekét adta Folytatni fel, a fitnesz cipő azt is megígéri, hogy javítja az egyensúlyt és a testtartást.

Share this post