Telefonia urmărește cu ochii pe pacienții cu acces la distanță poate fi distractiv pentru toată lumea

Telefonia urmărește cu ochii pe pacienții cu acces la distanță poate fi distractiv pentru toată lumea

Telefonia urmărește cu ochii pe pacienții cu acces la distanță poate fi distractiv pentru toată lumea

Multe mulțumiri acestor tehnologii moderne, toți profesioniștii în tratamentul clinic pot utiliza TIC pentru schimbul de informații ample pentru terapie, diagnostic și, de asemenea, evitarea problemei de sănătate și a leziunilor, expediției, precum și analize, precum și pentru cazul cu instrucțiunea tratamentului clinic Furnizorii cu funcția de a consolida sănătatea și sănătatea indivizilor și, de asemenea, rețelele lor.

Reluda sau prietenii (din diferite zone) se pot Vizitați site-ul web alătura acestor conversații, precum și să recunoască sfaturi calificate pentru îmbunătățirea alfabetizării în sănătate a întregii gospodării. Problema unică propusă adună una dintre cele mai actuale perspective asupra studiului de cercetare de bază și științific pe acest subiect, deschizând un nou punct de vedere în direcția tehnicilor moderne în medicamente individualizate, precum și de precizie Orice motive ar putea avea probleme în accesarea ajutorului clinic de calitate premium.

DR. Francesco Amenta, DR. Gopi Battineni, manuscrise pentru editori invitați ar trebui să fie trimise online la înscrierea și, de asemenea, în vizită pe acest site web. Când sunteți înregistrat, accesați aici pentru a vizita formularul de intrare. Manuscrisele pot fi trimise până la data țintei. Toate intrările care trec pre-verificare sunt revizuite de la egal la egal. Documentele acceptate vor fi publicate constant în Jurnal (cât mai repede aprobat), precum și cu siguranță detaliate împreună pe site -ul de internet cu probleme speciale.

Pentru documentele intenționate, un titlu, precum și un rezumat scurt (aproximativ 100 de cuvinte) pot fi trimise la Oficiul editorial pentru anunțarea pe acest site web. Manuscrisele trimise nu ar fi trebuit să fie publicate anterior și nici să fie luate în considerare pentru publicare în alte locuri (cu excepția documentelor de proces seminar). Toate manuscrisele sunt arbitrate în detaliu cu o procedură de revizuire de la egal la egal cu un singur orb.

Întrebări puține cunoscute despre telestarmacie urmărește pacienții cu acces la distanță.

Journal of Personalizate Medicine este un acces internațional de câștig de la egal la egal la egal la egal la jurnalul lunar regulat publicat de MDPI. Vă rugăm să accesați pagina web pentru orientări pentru autori înainte de a trimite un manuscris. Costul de manipulare a posturilor (APC) pentru revistă în acest jurnal de acces deschis este 2000 CHF (franci elvețieni). Lucrările trimise trebuie să fie bine formatate și să folosească, de asemenea, o engleză excelentă.

Telefonia se transformă 20 în acest an. La 2 decenii după ce a devenit o metodă de conservare, precum și extinderea accesului la farmacie în toată țara Dakota de Nord, pionierii telefoanelor se mută în agravare sterilizată, depozitare în siguranță și sigură, consultările medicale, precum și mai multe. Tele telefoanele a trecut de fapt de la o sarcină pilot la tehnica acceptată în 25 de state, potrivit Jessica Adams, Pharm, D, director al Afacerilor de guvernare pentru Telensiuni, un furnizor de telefoane timpuriu obținut de Cardinal Wellness în 2016.

Pe măsură ce farmaciștii, companiile, oamenii, plătitorii și, de asemenea, autoritățile de reglementare identifică beneficiile pe care Telehealth le poate oferi farmaciei, soluțiile bazate pe tehnologie vor continua să continue să se lărgească. La cel mai ușor, telefoanele permite unui farmacolog să monitorizeze un site web de la distanță prin intermediul tehnologiei audio-vizuale conforme HIPAA, conforme. Farmacistul gestionează de la distanță profesioniștii telefoanelor, validează rețetele și, de asemenea, sfătuiește clienții din magazinul lor de medicamente gazdă.

Printre cele mai recente evoluții este utilizarea verificării la distanță pentru compunerea sterilizată IV la Universitatea din Carolina de Nord (UNC). Farmaciștii au văzut potențialul de a stabiliza munca pe mai multe magazine de medicamente care foloseau pregătirea BD Pyxis IV pentru a pregăti remedii sterile IV, a clarificat Lindsey B. Amerin, Pharm, D, MS, BCPS, director al magazinului de droguri și profesor asociat de educație profesională și învățare la UNC Eshelman College of Pharmacy din Church Hillside, Carolina de Nord.

6 fapte ușoare despre transformarea îngrijirii pacientului de către farmaciști arătați

Sistemul Pyxis folosește tehnologia modernă bazată pe gravimetric pentru a cântări și, de asemenea, validarea articolelor intensificate, a explicat Amerin. Sistemul imagină procesul de compunere, care este de obicei gestionat https://bookmarkingglobal.info/index.php_category=general.html de un tehnician și revizuit de un farmacist local. Datorită faptului că farmacologul la fața locului folosea fotografii produse de sistem, nu a existat nicio diferență evidentă între evaluarea imaginilor în spațiul următor sau la 25 de mile distanță.

„Când am făcut studiul de cercetare, statul nu a avut reguli în legătură cu acest tip de telestarmacie”, a afirmat Amerine, așa că am făcut testul cu mărturie de la distanță plus la fața locului tuturor produselor sterile compuse.„Când a început pandemia Covid-19”, am obținut o renunțare de la comisia de farmacie [de stat] pentru a putea face această verificare a articolului sterilizat la distanță, atâta timp cât durează de urgență pentru sănătate și wellness ”, a declarat ea.„Următoarea noastră inițiativă este să putem utiliza telefoanele în mod regulat pe termen lung pentru a face mai multe partajări ale volumului de muncă pe site-urile web.

Nefiind legat de magazinul de droguri te eliberează pentru a petrece mai mult timp cu pacienții.”Roger Rose, RPH, directorul soluțiilor de farmacie pentru spitalul comunitar Wickenburg, a deschis prima telestarmacie în Arizona în 2019. Wickenburg a avut de mult timp o clinică prin satelit în orașul Congresului, care are legătură cu 16 mile distanță.

Conducerea către Wickenburg pentru a încărca rețetele nu este întotdeauna utilă pentru clienți. „Am făcut livrări la Clinica Congresului de două ori pe zi, dar asta nu a funcționat întotdeauna”, a declarat Rose. „Persoanele încă mai aveau nevoie să plece în casă după clinica lor să verifice, apoi să se întoarcă mai târziu sau, eventual, a doua zi.

Share this post

Lasă un răspuns